Aeroportul Traian Vuia din Timisoara – aeroport local!

multimediaAZ12252014284907171444aa4

In urma lucrarilor de constructie a centurilor ce ocolesc Timisoara, administratia a dat dovada de o foarte buna capacitate de organizare si directionare catre punctele importante ce se afla in afara orasului, printre ele si Aerportul International “Traian Vuia”, aeroport cu trafic intens de pasageri din toata zona de Vest a tarii.

Totul e ok. Nu esti Timisorean si vii de la Arad luand-o frumos pe centura (cu mare dibacie caci virajele sunt scurte ca “dupa colt”), te indrepti dupa indicatoare spre aeroport, si, dupa o vreme si cateva sensuri giratorii bine semnalizate, ajungi. Vii de la Lugoj, aceeasi poveste, chiar mai simpla.

…dar ce te faci daca te opresti la magazinul Bega sa-ti cumperi o camasa inainte??? Iesi din imbarligatura zonei Unirii si o iei pe una din arterele mari, in speranta ca unde e “mare si multa lume” e si foarte clar unde se indreapta. Fireste, cu 20 km/h atent la fiecare indicator si intreband din cand in cand cate un banatean pieton total neprietenos, esti absolut invidios pe toti ceilalti care par ca stiu foarte bine unde se indreapta. Si cauti, si cauti, si tot cauti un indicator care sa te directioneze catre aeroport si NIMIC! Intr-un final, ajungi tot la un capat de oras si o iei tot pe una din centurile bine semnalizate, binefaceri ale vreunui “important” care odata a dat ocolul orasului de vreo 3 ori pana sa iasa la aeroport.

Ce e atat de “international” la un aeroport care nu-l gaseste nimeni???

2 Responses to Aeroportul Traian Vuia din Timisoara – aeroport local!

  1. Mihaela says:

    denum. “international” e doar pentru branding :)

  2. Dan says:

    nu avem indicatoare in Timisoara

Leave a Reply